Digital marketing bureau AtMost
AtMost TV channel YouTube kanaal AtMost YouTube kanaal AtMost Atmost twitter kanaal  
Waarom wij? Online strategie, social selling & contentmarketing Cases! FAQ .TV Contact

Over online bureau AtMost: 7 redenen

Over online bureau AtMost: 7 redenen

In 2004 is bureau AtMost ontstaan uit een samensmelting van Vormgeven.NL en CC Internet & Communicatie. Met passie voor content, sociale media, online marketing en de middelen die een online mix compleet maken dienen wij een variatie aan klanten. Klanten in het MKB, uitgevers, finance, vastgoed, publishing, lifestyle. Zowel B2B als B2C. Oprichter Patrick Petersen is auteur van onder andere het Handboek Online Marketing en het Handboek Contentstrategie. Veelgebruikte marketingboeken die diverse klantcases van AtMost uitvoerig toegelichten. We praten er niet alleen over, we doen het!

Niet van de blabla..

Wij zijn niet van de blabla.. We zijn van de harde online strategie en online oplossingen die werken. Ook overspoelen wij een klant of project niet met zaken die niet relevant zijn. Omdat wij zelf continu doorontwikkelingen denken wij een klant en organisatie langdurig te kunnen blijven boeien en binden. Jarenlange ervaring zorgt voor een concrete intake met de klant, snel schakelen en snel to-the-point komen. Online is geen tijd te verliezen.

7 redenen om voor ons te kiezen

1. AtMost adviseert klanten in hun online aanpak op gebied van online marketing, online strategie, social media marketing, online campagnes en cross-mediale contentstrategie. Hierbij kunnen wij altijd relevante succescases tonen. 

2. AtMost ontwikkelt  zélf online oplossingen en schakelt snel bij de uitvoering van campagnes. Een groot netwerk van partners helpt ons hierbij.

3. AtMost ontwerpt online campagnes,, zet crossmediale concepten in de markt, programmeert, focust op zoekmachinemarketing, zet e-mailmarketing effectief in en biedt diverse professionele dasboards voor de inzet van sociale media en contentmarketing. 

4. AtMost produceert  met onderdeel AtMost.TV webvideo’s en visuele storytelling. Wij zijn betrokken bij veel internetevents en zorgen voor buzzes met belezing. AtMost spreekt en participeert op diverse toonaangevend events.

5. AtMost zit continu op een scherpe prijs-/ product-verhouding en houdt overhead-kosten bewust laag. 

6. AtMost kent samenwerkingen met Vormgeven.NL (reclame, print en crossmedia), Educator (korte, intensieve trainingen) en AtMost.TV (livestream, webvideo's en virale video's). Ook is AtMost host van de portal SocialMedia.nl.

7. Wij zijn proactief en continu in ontwikkeling om iets te maken dat werkt!

Prijsindicatie AtMost: losse uurprijs vanaf 85,00 euro per uur. 

Overtuigd? Heeft u wellicht nog wat vragen? Bel 010 - 478 20 78, mail op info@atmost.nl, tweet op @AtMostNL of vul het contactformulier in!

 
 
 
   
 
MorelloMarketingfactsAvery Dennisson
EducatorOHRAPrimeVision - TNT
IKEAAllureTNT
BeetjehulpDCCB
BouwfondsIAK
DHSDCOBVION
TrendhopperHiSpeed
JENSEN BEDDENLOITEDxDelft
AppointMorelloSEALY
   
  Nu op AtMost.TV    
AtMostTV

 

 

 


 
     
     
 
Partner Vormgeven.nl
  Kamer van Koophandel te Rotterdam en omstreken nummer 24 28 17 16 | Alle rechten voorbehouden 1998 - 2018 © AtMost