@AtMostTV: Interview bestseller-auteur Douglas Rushkoff

  • -

@AtMostTV: Interview bestseller-auteur Douglas Rushkoff

Tags : 

rushkoff


Uit het AtMost.TV-archief komt deze Emerce #eday 2010 video met Douglas Rushkoff (geboren in 1961). Rushkoff is een multi-bestselling Amerikaans auteur. Zijn meest actuele boek is genaamd ‘Life Inc.’. Hij zit tegenwoordig in een spotje van een bekende bank in Nederland! 

Consultant

Ook is de docent en consultant Rushkoff een inspirerend spreker die met zijn 10 Commandments visies aangaande de Peer2Peer-economie afzet tegen het opgelegde ‘corporate thinking’. Wij ontlenen teveel waarden uit opgelegde overmachten in onze maatschappij en gebruiken te weinig de internetvrijheid. Rushkoff propageert de individuele vrijheid die internet ons biedt maar uit zijn zorgen over de grote privacy-issues zoals Facebook die kent: ‘people are making money of your friendships without you knowing it’.

De bewuste link

Douglas legt overduidelijk de bewuste link tussen virtuele social media en het delen en ‘connecten’ in het echte leven. Een video-interview met deze ‘internettherapist’ omringd door unieke beelden van zijn optreden op de eDay.

 

 


AtMost

De redactie van bureau AtMost en AtMostTV