Nieuwe Handboek Social Marketing & Business verovert ook België

  • -

Nieuwe Handboek Social Marketing & Business verovert ook België

Tags : 

Mechelen. Thomas More, campus De Vest, Lessius, KH Kempen, hogeschool

Mechelen. Thomas More, campus De Vest, Lessius, KH Kempen, hogeschool

Nieuwe Handboek Social Marketing & Business – totaal vernieuwd en 400 pagina’s dik- verovert nu ook België. Thomas More heeft besloten tevens het boek als leidraad te gebruiken voor HBO business-scholen.  Het management- en leerboek is een product van AtMost in samenwerking met uitgever Van Duuren Media en is het meest verkochte boek over social media marketing en social business in Nederland en België. Het boek kent onder andere bijdragen van Stephan Fellinger, Steven van Belleghem, Henkjan Smits, Edwin Korver en Ment Kuiper. Het boek kent klantcases van onder andere ANWB en Swiss Sense.

cryecqtw8aqtok_

 

Social business en social (media) marketing hebben grote impact op de hedendaagse marketing en communicatie. Het Handboek Social Marketing & Business helpt daarom de lezer een social media strategie te ontwikkelen, inzicht te krijgen in de succesfactoren van social media marketing en geeft concreet richting aan een transitie naar een social business. Het boek kent een groot aanbod van cases, onderzoeken en inzichten van aansprekende experts en biedt een aanvullende website vol met cases en extra digitaal materiaal. Het handboek is een crossmediale beleving die de lezer inspireert en helpt met social selling, de transitie naar een social business en het opstellen van een social media plan.

Het leer- en managementboek is tot stand gekomen met medewerking van Stephan Fellinger, Steven van Belleghem, Hans Molenaar, Paul van Haastert, Bas Hoogland, Egbert Jan van Bel, Sydney Wurth, Edwin Korver, Brechtje de Leij, Henkjan Smits, Herman Couwenbergh, Ment Kuiper, Carola Rodrigues, Ruud Huigsloot, Rob Oostdam, Brian Solis, Edu van de Walle en Amber Armstrong. Inclusief inspirerende cases van onder andere ANWB, IDMK, Rijkswaterstaat, AtMost, Ford, T-Mobile Nederland, Heineken Music Hall, IBM, BLG Wonen en Rabobank Nederland.


AtMost

De redactie van bureau AtMost en AtMostTV