AtMost: van online strategie tot social local content-portal

atmosst

In 2004 is bureau AtMost begonnen als online bureau met passie voor content, sociale media, online marketing strategie. In de uitvoering staan de werkende instrumenten centraal die een online mix compleet en succesvol maken. AtMost mag een variatie aan klanten bedienen.

atmost3

Klanten in het midden- en kleinbedrijf, uitgevers, finance, retail, vastgoed, publishing, lifestyle, webshops en local hyperportals. Zowel b2b als b2c. Liever gezegd: human2human!

brrr

Oprichter Patrick Petersen is auteur van onder andere de bestseller Handboek Online Marketing en het Handboek ContentStrategie. Het zijn veelgebruikte marketingboeken die diverse klantcases van AtMost uitvoerig toegelichten.

atmostbeurs

We praten er niet alleen over, we doen het!

Niet van de blabla..

Wij zijn niet van de blabla.. We zijn wel van van de harde online strategie en online oplossingen die werken. Ook overspoelen wij een klant – of project – niet met zaken die niet relevant zijn.

 

ppeday

Omdat wij continu doorontwikkelingen, denken wij een klant en organisatie langdurig te kunnen blijven boeien en binden.

 

atmosst3

Jarenlange ervaring zorgt voor een concrete intake met de klant, snel schakelen en snel to-the-point komen. Online is geen tijd te verliezen.

Heeft u een online marketingmix die echt werkt?

adfoo

Onze diensten zijn op te delen in vier categorieën:

Contentstrategie & contentmarketing

Online marketing strategie

Visual Storytelling & WebTV

Social media local mobile oplossingen

atmostt

7 redenen om voor ons te kiezen

1. AtMost adviseert klanten in hun online aanpak op gebied van online marketing, online strategie, social media marketing, online campagnes en cross-mediale contentstrategie. Hierbij kunnen wij altijd relevante succescases tonen.

2. AtMost ontwikkelt  zélf online oplossingen en schakelt snel bij de uitvoering van campagnes. Een groot netwerk van partners helpt ons hierbij.

3. AtMost ontwerpt online campagnes,, zet crossmediale concepten in de markt, programmeert, focust op zoekmachinemarketing, zet e-mailmarketing effectief in en biedt diverse professionele dasboards voor de inzet van sociale media en contentmarketing.

4. AtMost produceert  met onderdeel AtMost.TV webvideo’s en visuele storytelling. Wij zijn betrokken bij veel internetevents en zorgen voor buzzes met belezing. AtMost spreekt en participeert op diverse toonaangevend events.

5. AtMost zit continu op een scherpe prijs-/product-verhouding en houdt overhead-kosten bewust laag. 

6. AtMost kent samenwerkingen met Vormgeven.NL (voor reclame, print en crossmedia), Educator (korte, intensieve trainingen) en AtMost.TV (livestream, webvideo’s en virale video’s). Ook is AtMost host van de portal SocialMedia.nl.

7. Wij zijn proactief en continu in ontwikkeling om iets te maken dat werkt!

Prijsindicatie AtMost: losse uurprijs vanaf 85,00 euro per uur.  Overtuigd? Heeft u wellicht nog wat vragen?

Bel 010 – 478 20 78, mail op info@atmost.nl, tweet op @AtMostNL of vul het contactformulier in!