AtMost omarmt de talentvolle game-vlogger JustPro8 (VIDEO) met crossmedia-campagne

Hij is tien jaar maar vlogt al professioneel twee jaar. AtMost doet de animaties, de vlogproducties, de social en YouTube-marketing voor talent-vlogger JustPro8.

Zijn video-kanaal is restyled en voorzien van een social media en contentcampagne met duidelijk story op gebied van game-uitleg.

story

De nieuwe aanpak heeft in de eerste week geleid tot een stijging in views van 300%. Een interview met JustPro8 die al vanaf zijn 8e vlogt over games.  

Heel de dag gamen is toch niet gezond?

Nee, dat weet ik. Mijn ouders hebben ook strenge regels qua gametijd. De Switch (Nintendo, red.) en de PS4 hebben tijdslimieten, net als op mijn laptop. 

Wat is er aan de hand met Fortnite, heel Nesselande was toch gek op Fornite?

Neen niet meer. Fortnite is “skeer”, het is niet meer leuk. Wel zijn nog steeds veel updates.  Ik heb al mijn Fortnite-vlogs van mijn kanaal verwijderd.

Wat heeft de coronacrisis gedaan met het gamen?

Omdat we veel thuis binnen zitten, zijn we op zoek gegaan naar verschillende games. In de WhatsAp-groepen van onze klas delen we nu ook veel gametips. Je hebt nu meer de tijd om nieuwe, kleine games uit te testen, over gewoon weer te spelen, zoals voetbalgames, Minicraft en Brawl Stars. 

Waarom ben jij gaan vloggen?

Op video tips delen en verhaaltjes vertellen vind ik leuk. Als ik andere kinderen kan helpen met leuke gametips, dan vind ik dat leuk. 

Bezoek en abonneer je gratis op zijn kanaal, via deze link!