Digital marketing bureau AtMost
 
AtMost TV channel
Social Media AtMost
YouTube kanaal AtMost
Atmost twitter kanaal
Waarom wij? Online strategie, social selling & contentmarketing Cases! FAQ .TV Contact
AtMost.TV: maakt uw boodschap interessant

AtMost.TV: maakt uw boodschap interessant

AtMost.TV bestaat sinds 2004. Wij zijn te vinden op alle grote marketing-, communicatie-, awarduitreikingen, media- en trendevents als ook relevante projecten van onze klanten en relatie. Onze dotTV maakt concreet webinterviews, sfeervideo's van lanceringen, events of bijvoorbeeld bijeenkomsten als ook livestream-registratie. En -en dat is een keiharde meerwaarde- wij creŽren de buzz eromheen met onze video- en sociale media-kanalen. Wij zorgen ervoor dat uw webTV dus ook gezien wordt en voor bekendheid zorgt. AtMost.TV is een volledige webTV oplossing en zit u nog beter in beeld.
AtMostTV   Buzzing webbeeld

Een camera omhoog houden, een microfoon erbij en zomaar wat vragen stellen. Het lijkt zo eenvoudig om webvideo te maken waar mensen over praten. Wij hebben bewezen dat met een professionele video-productie en ervaren gerichtheid op het web. Een video maken waarbij er in korte tijd een beeldboodschap wordt gebracht die buzzt en sociale media waardig is, vereist ervaring met alle kanalen.  
     
     
500 video's per jaar

Met 500 video's per jaar durven wij ons ervaren te doen. Wij bereiden de videobuzz gedegen voor, vliegen snel in, zorgen voor de juiste interviewhost met gevoel voor de materie, het event, de gebeurtenis of persoon die wij juist in beeld brengen. Social media zetten wij in voor het seeden en de succesvolle buzz!
  AtMostTV
AtMostTV   Bekende Nederlanders, CEO's, vastgoedmanagers..

AtMost.TV heeft divers kaliber voor de camera gehad. Onze webTV-productie pakt het juiste moment, de juiste emotie, de juiste sfeer en pakt samen met de ge-interviewde(n) en/ of opdrachtgever de essentie van het verhaal.
AtMost.TV? Bekijk sprekende voorbeelden

De introductie van een nieuwe mobiele telefoon van Microsoft, een eventvideo met trendsreview van de aanwezige profs van IPAN en IAB, een promo voor de Delta Lloyd eDay, award-winnaar Nico Dijkshoorn, de CEO van het grootste internetontwerp-bureau Frogdesign, een buzz voor de lancering van MTV Mobile of de promotie van een vastgoed-project en lokatie, bekijk het hier op AtMost.TV!
  AtMostTV

Overtuigd? Klik hier! 

 
   
 
SMC 030
Blauwhoed
Boland
Van Duuren Media
HIFI
OGZ
Coolcat Marketingfacts Somfy
Coolcat
EURIB
TEDx
Morello
BOOM
Avery Dennisson
Educator
OHRA
PrimeVision - TNT
IKEA
Allure
TNT
Beetjehulp DC CB
Bouwfonds Van Dam IAK
DHS DC OBVION
Trendhopper A Class Books HiSpeed
JENSEN BEDDEN LOI TEDxDelft
Appoint
Morello
SEALY
     
  Nu op AtMost.TV  
AtMostTV

 

 

 


 
 
     
     
 
Partner Vormgeven.nl
  Kamer van Koophandel te Rotterdam en omstreken nummer 24 28 17 16 | Alle rechten voorbehouden 1998 - 2018 © AtMost