Digital marketing bureau AtMost
 
AtMost TV channel
Social Media AtMost
YouTube kanaal AtMost
Atmost twitter kanaal
Waarom wij? Online strategie, social selling & contentmarketing Cases! FAQ .TV Contact
Over online bureau AtMost: 7 redenen

Over online bureau AtMost: 7 redenen

In 2004 is online marketing bureau AtMost ontstaan uit een samensmelting van Vormgeven.NL en CC Internet & Communicatie. Met passie voor de online strategie, de ultieme online marketingmix, content en social media marketing, bedienen wij een variatie aan klanten. Dit zijn klanten als crossmediale uitgevers, finance, vastgoed, publishing en lifestyle. Zowel B2B als B2C. Oprichter Patrick Petersen is auteur van onder andere het Handboek Online Marketing en het Handboek Contentstrategie. Veelgebruikte marketingboeken die diverse klantcases van AtMost uitvoerig toegelichten.  

Why? Niet van de blabla.., wél van de content, cases en conversie

Wij zijn niet van de blabla.. We zijn wél van de harde online strategie en de werkend online marketingmix. Graag delen wij kennis en tactische inzichten, maar overspoelen een klant niet met zaken die niet relevant zijn. Omdat ook wij elke dag leren en ons continu doorontwikkelen, denken wij een klant en organisatie langdurig te kunnen blijven boeien en binden. Jarenlange ervaring zorgt voor een concrete intake met de klant, snel schakelen en snel to-the-point komen. Online is er geen tijd te verliezen; het is een bewust mix van bereiken, boeien, betrekken, binden, beleving en het voorzien in de best buy.

5R

De juiste case - en het resultaat in de vorm van online marketing conversie - bouwen wij op volgens ons eigen 5R model uit het Handboek Online Marketing van de oprichter van AtMost. Het model wordt al jaren in het bedrijfsleven, het beroepsonderwijs en de dagelijkse praktijk van veel online marketeers, succesvol ingezet:

ZekerhedenRelevantie zorgt voor de juiste content, in het juiste channel (kanaal), in de juiste campagne en gericht op de juiste conversie.

ZekerhedenRich is de creatieve aanpak waarbij lef, cijfermatig inzicht en ervaring zorgt voor een boodschap en content van waarde.

ZekerhedenReactie & Rendement is de focus op interactie, engagement, replies, antwoorden en het resultaat. Het zijn alle betrokken vormen van online conversie.

ZekerhedenRetentie is het resultaat van waardevolle relaties die online worden opgebouwd.

Conversie

De 7 zekerheden van AtMost

Zekerheden AtMost adviseert klanten in hun online aanpak, werkt samen aan een werkbare online marketing tactiek en de resultaatgerichte online strategie, social media en contentmarketing.

ZekerhedenAtMost ontwikkelt zélf online oplossingen en schakelt snel bij de uitvoering van campagnes. Door de jarenlange ervaring, kunnen wij altijd relevante succescases tonen.

ZekerhedenAtMost ontwerpt online campagnes,, zet crossmediale concepten in de markt, focust op zoekmachinemarketing en contentmarketing met lef, zet e-mailmarketing effectief in en biedt diverse professionele dasboards voor het inzien van de resultaten van de sociale media en contentmarketing. 

ZekerhedenAtMost produceert  - met onderdeel AtMost.TV- creatieve contentmarketing campagnes, webvideo’s en meer visuele storytelling. Wij zijn betrokken bij veel interneteventsen zorgen en buzzen met beleving. AtMost spreekt en participeert op diverse toonaangevend events en stelt zich als lerende organisatie op.

ZekerhedenAtMost zit continu op een scherpe prijs-/ product-verhouding en houdt overheadkosten bewust laag. 

ZekerhedenAtMost kent  samenwerkingen met partijen zoals Vormgeven.NL (reclame, print en crossmedia), Educator (korte, intensieve trainingen), Nieuws.Social, Emerce, MarketingFacts, Dutchcowboys, Managementboek, NIMA en AtMost.TV.

ZekerhedenWij zijn proactief en continu in ontwikkeling om iets te maken dat werkt!


Prijsindicatie AtMost: losse uurprijs vanaf 85,00 euro, exclusief btw. 


Overtuigd?

Heeft u nog vragen?

Bel ons op +31(0)10 - 478 20 78, mail op info@atmost.nl, tweet op @AtMostNL of vul hier het contactformulier in!

 
   
 
SMC 030
Blauwhoed
Boland
Van Duuren Media
HIFI
OGZ
Coolcat Marketingfacts Somfy
Coolcat
EURIB
TEDx
Morello
BOOM
Avery Dennisson
Educator
OHRA
PrimeVision - TNT
IKEA
Allure
TNT
Beetjehulp DC CB
Bouwfonds Van Dam IAK
DHS DC OBVION
Trendhopper A Class Books HiSpeed
JENSEN BEDDEN LOI TEDxDelft
Appoint
Morello
SEALY
     
  Nu op AtMost.TV  
AtMostTV

 

 

 


 
 
     
     
 
Partner Vormgeven.nl
  Kamer van Koophandel te Rotterdam en omstreken nummer 24 28 17 16 | Alle rechten voorbehouden 1998 - 2018 © AtMost