AtMost spreekt op#SMC055 te Apeldoorn over online trends

 

Maandag 11 januari 2016 spreekt Patrick Petersen – oprichter AtMost – over de Online Marketing Trends voor 2016 tijdens de #SMC055. De Social Media Club Apeldoorn.

SMC055

De eerste marketingblogs in het nieuwe jaar gaan veelal over de verwachte marketing trends in 2016. Nu het nieuwe jaar echt is aangebroken is de spannende vraag: welke trends en ontwikkelen gaan de online wereld in het komende jaar bepalen?

Trends

Op maandag 11 januari, de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar, gaan we in op de trends en ontwikkelingen binnen de online marketingwereld. De sprekers van deze avond vertellen je waar je komend jaar op moet letten en welke trends van het afgelopen jaar zullen doorzetten.

Patrick Petersen

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is een ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemer, bestseller auteur (Adformatie), oprichter platformSocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Spreker

Petersen is een van de sprekers en spreekt over engaging online marketing trends die verder gaan dan het feit ‘Dat Snapchat en Instagram nog verder gaan doorgroeien in 2016’. Waar ligt nu precies die complex content journey? Customer engagement versus consumer experience?  Crossmediaal gedrag dat een 3D funneling noodzakelijk maakt?