Op zoek naar online marketing trainingen met live lessen die je online live kunt volgen? AtMost verzorgt praktische high-end gastcolleges in de DGOC Online Marketing leergang. AtMost is met haar trainingen juist hierin gespecialiseerd.

Gastdocent training SEO AtMost

Live en virtueel

Geen flauwe webinars voor een groot publiek, maar online lessen in kleine groepen die wekelijks LIVE gegeven worden. Je zit virtueel met elkaar in de klas en leert elkaar ook echt kennen.

Preso SEO training online

Les 2: Zoekmachine-optimalisatie

Tijdens deze lessen leer je van gastdocent Patrick Petersen alles over de meest effectieve zoekmachine-optimalisatie, strategie en hoe je dit kunt implementeren in je organisatie.

  • Verover de nummer 1 positie met belangrijke zoekwoorden;
  • Realiseer meer leads en omzet uit gratis verkeer.
Natuurlijk brengen wij zoekmachine-optimalisatie ook zelf in de praktijk. De afgelopen maanden hadden wij focus op zoektermen rondom Amazon gezien hun lancering in Nederland.Ons beste resultaat? De nummer 1 positie op de zoekterm Amazon uitbesteden.
Les 4 & 5: Sociale media marketing

We zetten je helemaal op scherp op het vlak van sociale media marketing. Wat zijn de beste strategieën voor betaald en niet-betaald verkeer. Les 4 door Patrick Petersen en les 5 door Marc de Groot.

  • Maximaal bereik op jouw sociale media kanalen via de organische route;
  • Winstgevend adverteren op Facebook en andere sociale media.
Natuurlijk draait het bij sociale media marketing echt niet alleen om het verzamelen van likes. Sterker nog, likes zouden alleen een leuk bijproduct moeten zijn van op zichzelf staande succesvolle commerciële campagnes. Toch blijft het stiekem leuk om af en toe dit soort statistieken te zien. Even +2.000 Facebook likes binnen een kleine maand.