Bureau AtMost op AEB beurs 1 met stand en unieke keynote

Bureau AtMost is met stand 79 aanwezig op 10 en 11 januari tijdens de 28e editie van de AEB-beurs. Deze beurs vindt plaats in het Beursgebouw Eindhoven. De AEB-beurs heeft zich ontwikkeld tot graadmeter van de creativiteit van de Nederlandse Artiest. Als broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen en voor het ontdekken van nieuwe trends is deze beurs nog steeds een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor  de organisator, artiesten, organisatiebureaus, catering &  partyservices en toeleveranciers van allerlei disciplines.

Driedeling op de beursvloer

Ieder jaar probeert de organisatie deze diverse entertainmentbeurs een nieuwe boost te geven. Komende editie worden de verschillende disciplines onderverdeeld in drie segmenten: straatartiesten, verhuur en entertainment.  Op deze manier ontstaat er een heldere presentatie van de beursvloer waardoor de beurs toegankelijker wordt. De bezoeker kan hierdoor heel gericht opzoek gaan naar datgene waarvoor hij naar de beurs komt.

Nieuwe presentatiemogelijkheden

Deze editie zijn er nieuwe mogelijkheden voor de exposanten.  De exposant kan onder andere gebruik maken van de Showcase, hierbij huurt de standhouder een oppervlakte van 6m2. Daarnaast mogen zij zich  presenteren op een open plein die geheel naar eigen wensen ingericht kan worden.  Ook biedt de AEB-beurs exposanten de mogelijkheid om zich bij de entree van het Beursgebouw te laten zien aan het publiek. Dit is voor de exposant een uitgesproken mogelijkheid om zich te presenteren, maar ook voor de AEB-beurs een visitekaartje om direct bij binnenkomst te laten zien waar zij voor staan.

Kortom: De AEB-beurs biedt een uniek platform voor bedrijven met een uiteenlopend aanbod van entertainment waarbij de bezoeker het aanbod direct kan bekijken en in contact kan komen met de diverse partijen. Allen kenmerken zij zich met een uniek stukje entertainment op maat.

Ook AtMost is aanwezig, stand 79. CEO Patrick Petersen spreekt maandag 11 januari 2016 op het hoofdpodium.