CEO AtMost spreekt op State of Art Marketing event over succesvolle Online Marketingmix

sameven

15 januari vindt wederom het SAM event plaats in Zwolle. Patrick Petersen, CEO AtMost, spreekt op het SAM Event over de succesvolle Online Marketingmix.

samm

“Op 15 januari 2016 is het zevende State-of-the-Art Marketing(SAM) event. Hét marketingevent van regio Zwolle. Fine-tune your message is het thema wat deze editie centraal staat tijdens het SAM-event.
Met fine-tunen wordt de focus gelegd op het afstemmen en verfijnen van uw marketingactiviteiten. Het aanpassen van marketing door middel van kleine veranderingen met grootse effecten. Toepasbaarheid staat centraal tijdens deze editie van het SAM-event. Zo kunt u na het event meteen aan de slag met de opgedane tips en tricks.

Inhoud van de keynote

Hoe ga ik aan de slag met contentmarketing? Welke trends zijn er in 2016 op het gebied van online marketing? Hoe verandert de arbeidsmarkt de komende jaren? Wat moet mijn bedrijf met internal branding? Dit zijn vragen die beantwoord worden op het SAM-event. Zodat u in 2016 met nieuwe energie, een frisse start en creatieve ideeën uw marketing kan fine-tunen.

Netwerken

Een netwerklunch en netwerkborrel mogen op een dag als deze niet ontbreken. Tijdens de netwerkborrel kunt u sparren en brainstormen met geselecteerde topstudenten van de businessschool van Hogeschool Windesheim. De studenten hebben zich gespecialiseerd op de onderwerpen (online) communicatie, marketing en sales en wisselen graag met u van gedachten over deze thema’s buy viagra 100mg.” 

Bron: samevent.nl.