Ontmoet AtMost tijdens Festivak stand 428 Brabanthallen

Bureau AtMost is 6 en 7 november actief aanwezig tijdens de Festivak in de Brabanthallen. Naast een stand, verzorgt AtMost tevense diverse sessies in zaal 1.

Ontmoet AtMost tijdens Festivak stand 428 Brabanthallen

Kom langs op stand 428 en gebruik de gratis online scan ter waarde van 1500 euro!

Wat is Festivak? 

“De evenementenbranche is altijd in beweging. Het is van belang om op juiste wijze vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen te brengen. Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche en je mag zeker niet ontbreken op deze vakbeurs!”

Organisatoren staan voor de uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen steeds hogere eisen. Organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe.

Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Klik hier voor meer informatie over Festivak en gratis registratie.