[Inspiratie] AtMostTV: Hoeveel volgers heb jij nu? Een YouTube serie vol jonge talenten!

Wat zijn je hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar?
Bureau AtMost kijkt naar de markt, ontwikkelingen en houdt lezer graag op de hoogte van water er speelt in het vak. Zo ook de initiatieven op gebied van contentmarketing. 
Wat hoop je volgend jaar bereikt te hebben? En wat zijn nou je dromen en doelen voor het jaar wat komen gaat? Dit zijn vragen die we nu én over een jaar voorleggen aan vijf talenten die elk moment kunnen doorbreken. De start is er, met in de eerste aflevering rap-talent Leafs. Dit is de nieuwe YouTube serie: 1 jaar later: het begin.

Te zien op het YouTube kanaal van NPO 3

In deze nieuwe YouTube serie interviewen we vijf jonge talenten die het willen gaan maken. We praten over hun dromen en doelen, wat ze zouden willen veranderen en waar ze in willen groeien. Volgend jaar nemen we hetzelfde interview af, om zo de antwoorden van het jaar daarvoor te kunnen vergelijken en te zien hoe ze zijn gegroeid ten opzichte van het jaar daarvoor.

De talenten

De vijf talenten die we volgen zijn:
  • Leafs (18), echte naam Jahmil Dapaloe, was vijftien jaar toen hij zijn eerste video Race op YouTube zette. Nadat hij een contract tekende bij hiphoplabel Noah’s Ark, belandde zijn carrière in een stroomversnelling. Hij bracht meerdere ep’s uit, ging samenwerkingen aan met Ronnie Flex en Bokoesam en het aantal Instagram-volgers steeg razendsnel. Hij realiseert zich echter dat zijn fans continu nieuwe muziek van hem willen. Hoelang kan hij met deze druk omgaan?
  • Boaz van Boggelen is een bekende Nederlandse YouTuber met meer dan vierhonderdduizend abonnees. Hij begon in mei 2016 met zijn allereerste filmpje. Hij rijdt in dure auto’s, verblijft langdurig in trampolinehallen, springt van bruggen en andere objecten én gaat met Enzo Knol, een van zijn beste vrienden, regelmatig op wintersportvakantie. Maar hoe lang blijft Boaz een YouTuber? En mocht hij ooit stoppen, waar zal zijn enthousiasme hem dan heen brengen?
  • Op haar zestiende maakte S10 (20), echte naam Stien den Hollander, de ep Antipsychotica. Door deze indrukwekkende ep, waarin ze haar psychische problemen en opnames in klinieken niet schuwt, tekende ze een contract bij hiphoplabel Noah’s Ark. Het afgelopen jaar bracht ze haar debuutalbum Snowsniper uit, waarop ze samenwerkte met grote artiesten als Kraantje Pappie, én won ze een Edison in de categorie Best alternative. Ze wil echter meer dan alleen muziek maken, ze wil uiteindelijk het liefst jongeren kunnen helpen. Kan ze die droom waarmaken?
  • Shahine El-Hamus (20) is een Nederlandse acteur. Hij groeide op in Amsterdam in een gescheiden gezin, als zoon van de bekende acteur Sabri Saad El-Hamus, samen met broer en zus. Op zijn dertiende kreeg hij zijn eerste rol in de afstudeerfilm Gods Lam en speelde hij de zoon van zijn eigen vader. Enkele jaren later werd hij gevraagd om de hoofdrol te vertolken in de verfilming van de bestseller van Mano Bouzamour, de belofte van Pisa. Hoe is in het afgelopen jaar zijn leven door het succes veranderd? En denkt hij dat hij dit succes kan vasthouden?
  • Lisanne de Witte (27) leeft een topsportleven als atlete, waarin ze elke week van haar coach een schema krijgt met hoe haar dagen, en ook de weekenden, eruitzien. Het afgelopen jaar won ze een medaille op het NK Indoor én werd ze geplaatst voor de Olympische Spelen. Maar afgelopen zomer raakte ze flink geblesseerd aan haar hamstring, vloog ze in november tijdens het WK in Doha in de halve finale eruit én werden diezelfde Olympische Spelen deze zomer vanwege corona een jaar uitgesteld. Hoe gaat ze om met deze uitersten?